This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Waarom Telenitrox de beste iPhone-spionage-app is Hoe bespioneert u een iPhone

Telenitrox
Image: Telenitrox

Als er een telefoon is die als revolutionair word beschouwd, is het wel de iPhone – de eerste smartphone die beroemd werd. De gemiddelde persoon vandaag bezig vaker een iPhone dan een Android apparaat, zelfs nu te trend zich omdraait.Kent u iemand die een iPhone heeft en wilt u die bespioneren? Een werknemer? Een kind die elke dag en nacht is verbonden op haar of zijn iPhone?
Telenitrox biedt u een krachtige smartphone monitoring software met eigenschappen die speciaal zijn ontworpen voor iPhone spionage. Deze spionage software gemaakt voor de iPhone kan u helpen met meer dan u denkt – zoals Apple de smartphone heeft gerevolutioneerd, zo heeft Telenitrox de wereld van spyware gerevolutioneerd. Als iemand in uw familie of bedrijf een iPhone draagt en u wilt de SMS inhoud traceren, emails en belgeschiedenis lezen, of simpelweg de telefoon 24/ 7 controleren, kunt u beter een app gebruiken die dat allemaal kan doen en die app is mSpy!Velen van ons hebben goede redenen om een iPhone van afstand te traceren en te controlerenIngeschat hebben een van de zes ouders een app gedownload om te spioneren op de iPhone van hun kind. Met Telenitrox, kunt u de activiteiten op de kind’s telefoon traceren en op afstand controleren zodat u verzekerd bent dat uw kind ver weg blijft van het gevaar. Online pesten, slechte invloeden, sexuele aasgieren – Het internet is een virtuele mijnenveld en uw kind verdient berscherming. Op zijn minst, wenst u waarschijnlijk dat uw kind niet de gehele tijd aan het gamen of aan het chatten is met vrienden en huiswerk of slaap negeert.Een paar geode redenen om Telenitrox voor de iPhone the downloaden:

Advertisement
Telenitrox
Image: Telenitrox (Getty Images)

Ultra snel en discrete installatie - Telenitrox is snel en makkelijk te installeren. Het gehele proces duurt maar een paar minuten. Na de installatie op de doel telefoon, is mSpy stil.Makkelijk voor gebruik – Telenitrox is simpel en gebruikersvriendelijk. Na de installatie, kunt u aanmelden op uw beveiligde prive account, waar u op afstand toegang krijgt tot alle functies van Telenitrox via uw persoonlijke Controle Paneel.Geadvanceerde eigenschappen – Telenitrox biedt alle basis functies die u nodig heeft, zoals gesprek, SMS en email monitoring, zo ook GPS lokatie zodat u weet waar de telefoon en zijn gebruiker is op elk moment. Maar Telenitrox biedt ook meerdere geadvanceerde eigenschappen, zoals keylogging, remote control, app blokkatie en meer....

24/7 customer support – Telenitrox geeft de klanten een online, email en telefoon ondersteuning de gehele dag, zeven dagen per week. We staan altijd klaar om te helpen, en om advies en ondersteuning te geven.
Wil je de iPhone bespioneren? Stuur een e-mail naar - telenitrox@gmail.com

Share This Story

Get our newsletter